Înlocuire display Huawei Mate 20 Lite

Schimbare Display Huawei Mate 20 Lite
Inlocuire sticlă: 250 RON
Preț display: 400 RON (sunați pentru preț exact)
Prețul include piesa + Manopera

Pretul poate varia, sunati pentru un pret exact!



SERVICE GSM

Service & Accesorii GSM

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Inlocuire Display Huawei Mate 20 Lite

 

Huawei Mate 20 Lite este un smartphone Android dezvoltat de catre producatorul de telefoane mobile si compania de telecomunicatii Huawei Technologies Co. Ltd. Mate 20 Lite a fost lansat in august 2018, cu doua luni inainte sa apara si celelalte telefoane din seria Mate 20. Spre deosebire de toate celelalte telefoane cu numele de Mate 20, modelul Lite nu este un telefon de tip flagship (adica unul dintre cele mai performante si mai scumpe terminale disponibile pe piata), ci unul mid-range (decent din punct de vedere al design-ului si al performantei, insa cu specificatii mai putin performante spre deosebire de cele ale unui flagship; i se mai spune si smartphone pentru buget redus). 

 

Specificatii

Dimensiuni: 158.3 x 75.3 x 7.6 mm

Greutate: 172 g

Ecran: Display LTPS IPS LCD, cu diagonala de 6.3 inch, rezolutia de 1440 x 2560 pixeli si raportul de aspect de 19.5:9

Procesor: Hisilicon Kirin 710 (12 nm)

Memorie RAM: 6GB

Spatiu de stocare: 64GB (pana la 1TB prin card SSD)

Baterie: 3.750 mAh

Camere foto: senzor principal de 20 MP, cu diafragma f/1.8, 27mm (adancime), PDAF; senzor de adancime de 2 MP, cu diafragma f1/5.0″, 1.75µm

Camere frontale: senzor de 24 MP, cu diafragma f/2.0, 26mm (adancime), 1/2.8″, 0.9µm; senzor de adancime de 2 MP

WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot

Senzori: Senzor de amprenta, accelerometru, giroscop, proximitate, compas, barometru

Sistem de operare: Android 8.1 Oreo, actualizabil pana la versiunea Android 10; EMUI 9.1

Culori: Sapphire Blue, Black, Platinum gold

SIM: dualSIM

 

Design

Spre deosebire de alte terminale din segmentul mid-range, Huawei Mate 20 Lite s-a distins rapid prin design-ul sau cu carcasa de sticla si margini metalice, un aspect intalnit exclusiv la modele de tip flagship la vremea aceea. Si partea frontala arata destul de bine, cu un display LTPS LCD alungit pentru un raport ecran-corp mai mare fata de alte telefoane din aceeasi categorie de pret, margini extrem de inguste si un notch micut in partea de sus. Singura problema la capitolul design ar putea fi legata de partea in care sunt evidentiate camerele foto de pe spate intr-un mod mult prea accentuat, lucru ce ar putea fi deranjant pentru unii clienti. 

 

Camera foto

Configuratia de camere foto a telefonului se descurca foarte bine in orice fel de situatii. Imaginile sunt bune chiar si pe lumina slaba, ceea ce este un lucru extrem de rar intalnit atunci cand vorbim despre un telefon din categoria mid-range. De asemenea, camerele foto ale telefonului au inteligenta artificiala, si pot prelucra imaginea in diferite moduri, precum Group Photo, Auto, Food, Sunrise/Sunset, Night, Portrait, Waterfall, Text, Blue Sky, Snow, Beach, Ancient Building, Plant, Fireworks, Autumn Leaves, Overcast, Bike, Cat, Dog, Stage Performance, Flower (tr. Poza de grup, automat, mancare, rasarit/apus, noapte, portret, cascada, text, cer albastru, zapada, plaja, cladire antica, planta, artificii, frunze de toamna, cer innorat, bicicleta, pisica, caine, performanta pe scena, flori). Fiecare dintre aceste moduri destinat pentru a fi corespunzator cu ambianta in care se regaseste un utilizator atunci cand inregistreaza imaginea respectiva.

Articole recomandate

Vezi galeria de produse



SOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro