Inlocuire display iPhone 8, 8 Plus

iPhone 8

Inlocuire Sticla - 250 RON
Display Compatibil (A++)  - 250 RON
Display Original Refurbished - 350 RON 

iPhone 8 Plus

Inlocuire Sticla - 280 RON
Display Compatibil (A++) - 280 RON
Display Original Refurbished - 380 RON

 

*Display Original Refurbished = Un display Original la care a fost inlocuita Sticla. Exista posibilitatea ca display-ul sa aibe urme mici de uzura (ex, zgarieturi minore pe display, care se vad prin sticla), dar ca si functionalitate si culori este exact ca un display ORIGINAL

* Aceste preturi pot varia. Sunati pentru un pret exact!

Sunați înainte pentru verificarea stocului!



SERVICE GSM

Service & Accesorii GSM

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Inlocuim si sticla

Inlocuire display iPhone 8, 8 Plus

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt smartphone-uri dezvoltate si vandute de compania americana Apple Inc. Acestea au fost anuntate pe 12 septembrie 2017, iar lansarea propriu-zisa a avut loc zece zile mai tarziu, la 22 septembrie, alaturi de iPhone X, urmand dupa iPhone 7 si iPhone 7 Plus. In afara carcasei de sticla, design-ul lui iPhone 8 este, in linii mari, similar cu cel al predecesorilor sai. Diferente notabile fata de modelele mai vechi includ introducerea incarcarii wireless, o camera mai buna si o rezistenta mai mare la apa si praf. iPhone 8 si iPhone 8 Plus impart cea mai mare parte a hardware-ului lor intern cu cel al lui iPhone X. 

 

Hardware

iPhone 8 si 8 Plus pastraza acelasi Retina HD Display pe care il gasim si la iPhone 7, insa imbunatatit cu ajutorul tehnologiei True Tone, care permite potrivirea ecranului in functie de lumina ambientala. In ciuda lipsei unui display pentru HDR, aceste dispozitive pot reda continut HDR, in acelasi timp prezentand imbunatatiri la nivelul intervalului dinamic, al constrastului si o gama mai larga de culori in comparatie cu continutul simplu. iPhone 8 contine o camera foto de 12 MP, cu autofocus, vizor f/1.8 si o stabilizare a imaginii optice, capabila de a inregistra videoclipuri 4k la 24, 30 sau 60 de cadre pe secunda, sau videoclipuri de 1080 de pixeli la 30, 60, 120 sau 240 de cadre pe secunda. iPhone 8 Plus imbunatateste camera principala pentru un obiectiv cu unghi mai larg, cu zoom digital de pana la 10x sau zoom optic de 2x, pastrand, in acelasi timp, o camera secundara, teleobiectiva, similara cu cea a lui iPhone 7 Plus, dar prezentand imbunatatiri din punct de vedere al profunzimii si al efectelor lightning in modul portret. Ambele modele contin o camera frontala de 7 MP, cu vizor f/2.2, capabila de a inregistra videoclipuri 1080p la 30 de cadre pe secunda la 30 de cadre pe secunda, si videoclipuri 720 p la 240 de cadre pe secunda, impreuna cu detectarea fetei, precum si o gama dinamica ridicata. 

Utilizeaza procesorul Apple A11, un procesor hexa-core, despre care compania americana sustine faptul ca are doua nuclee care asigura o performanta cu 25% sporita fata de procesorul Apple A10 al modelului iPhone 7, si patru nuclee care au o performanta cu 70% mai ridicata in comparatie cu modelul anterior. iPhone 8 si iPhone 8 Plus contin, de asemenea, o unitate de procesare grafica cu 30% mai rapida decat unitatile modelelor anterioare, avand, astfel, acelasi nivel de performanta ca cel al lui A10, la jumatate din putere. In locul carcasei de aluminiu cu care Apple ne-a obisnuit pentru modelele sale anterioare, iPhone 8 si iPhone 8 Plus folosesc o carcasa din sticla, care permite telefoanelor sa utilizeze tehnologia de incarcare wireless Qi standard. De asemenea, ambele modele vin cu o rezistenta sporita la apa si praf, fiind clasificate IP67 din acest punct de vedere. Sunt disponibile in variante de 64 sau 256 GB spatiu de stocare, si intr-o gama de culori mai restransa fata de modelele precedente: silver, gold sau Space Gray. O editie speciala Black and Red a acestui model a fost lansata la data de 9 aprilie 2018. Conform IFixit, iPhone 8 are un scor de reparatie de 6 din 10, mai ales datorita utilizarii excesive de lipici pentru baterie si a sticlei pentru carcasa.

 

Detalii tehnice

Frecvente retea:

2G: 850 / 900 / 1800 / 1900

3G: 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100

4G: 700 / 800 / 850 / 900 / 1700 / 1800 / 1900 / 2000 / 2100 / 2300 / 2500 / 2600

 

Tip display: iPS LCD, Retina HD Display

Rezolutie: 1334 x 750

Functii: Retina display, Multi-Touch, Shatter proof, 3D Touch, True tone

GPRS: Da

Tehnologie Bluetooth: 5.0 A2DP Le

Tehnologie Wireless: Wi-fi hotspot, a/b/g/n/ac

Port: Connector lightning

Rezolutie camera: 12 MP

Blit integrat: Quad LED

Rezolutie video: 4k (3840 x 2160)

Camera secundara: 7 MP

Tip SIM: nanoSIM

 

Caracteristici foto/video: Detectarea fetei, Getotagging, Auto Focus, Sapphire Crystal Lens, Auto HDR, Panorama, Burst Mode, Timer mode, Stabilizare optica a imaginii, Senzor backside illumination, Filtru Hybrid IR, Live photos, Control expunere, Stabilizare automata a imaginii

 

Durata convorbire 3G: 14 ore

Durata in regim de asteptare: 40 de ore

Capacitate baterie (mAH): 1821

 

FM Radio: Da

Redare video: Da

Redare audio: AAC (8 - 320 Kbps), Protected AAC (iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 - 320 Kbps), MP3 VBR, Audible, Apple Lossless, AIFF, WAV

Senzori: Barometru, Senzori de lumina ambientala, Senzori de proximitate, Accelerometer, Giroscop

Tehnologii: Siri, AirPlay, Fingerprint sensor, Apple Pay (Visa, MasterCard, Amex), CarPlay, AirDrop, iTunes

 

Receptia

Receptia telefonului de catre public a fost una mixta, criticii laudand adaugarea wireless charging si noul procesor Apple A11, insa criticand design-ul constant, aproape neschimbat al acestuia fata de modelele mai vechi. 

Intr-un articol postat pe Ars Tehnica, Samuel Axon a descris procesorul A11 ca fiind “o latura minunata a ingineriei”, mentionand faptul ca ofera o “performanta de varf” in industria telefoanelor mobile. De asemenea, Axon a laudat camera foto a dispozitivului, sustinand “excelenta culorilor, si performanta scazuta a luminii, foarte buna pentru un smartphone”. Endgadget, intr-o postare scrisa de Chris Velazco, mentioneaza viteza performanta a procesorului A11 si camera “excelenta”, criticand in acelasi timp design-ul familiar cu cel al modelelor precedente de iPhone, precum si rezistenta modesta la apa in comparatie cu rivalii de pe piata telefoanelor mobile. John McCann de la TechRadar sustine ca i-a placut senzatia pe care o ofera carcasa de sticla a telefonului, in ciuda criticilor aduse la design-ul general al acestuia. Wired, intr-un articol publicat de David Pierce, a laudat performanta, camera foto si display-ul, sustinand si faptul ca iPhone 8 au fost la vremea aceea eclipsate de modelele iPhone X in mare parte din cauza design-ului mai nou adus de catre modelul respectiv, desi, potrivit lui Pierce, iPhone 8 sunt “smartphone-uri virtuale perfecte”.

Nilay Patel de la publicatia The Verge a numit iPhone 8 “optiunea implicita”, remarcand faptul ca modele 8 sunt aproape universal neglijate in defavoarea celuilalt smartphone lansat de Apple, iPhone X. Cu toate acestea, el a laudat forma dispozitivului, mentionand ca este nealunecos, usor de tinut in mana, optiunea True Touch adaugata display-ului si difuzoarele mai puternice, desi a criticat problemele cu viteza de incarcare a wireless charging, precum si pretul lui iPhone 8 Plus cu 256 GB, aproape identic cu cel al lui iPhone X. De asemenea, Patel a remarcat design-ul “imbatranit” al lui iPhone 8, datand inca din vremea lansarii lui iPhone 6 in toamna anului 2014, insa cea mai notabila critica adusa dispozitivului a fost legata de structura telefonului in comparatie cu celelalte smartphone-uri lansate in 2017, conceputa cu fete aproape fara rosturi pentru a incorpora ecrane mai mari intr-o forma similara.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost, de asemenea, criticate pentru durabilitatea lor, in ciuda testelor de rezistenta indicand faptul ca sticla nu este “cea mai durabila carcasa folosita vreodata pentru un smatphone”, asa cum sustinea Apple.

 

Compania DxOMark, specializata in domeniul testelor de camera foto, a acordat camerei lui iPhone 8 un scor de 92, iar celei al lui iPhone 8 Plus unul de 94, oferandu-le titlul de cele mai bune camere foto de smartphone-uri testate de companie. Ulterior, Samsung Galaxy Note 8 a egalat scorul de 94 inscris de iPhone 8 Plus, iar Google Pixel 2 le-a depasit pe amandoua, cu un scor de 98.

 

Probleme tehnice

La 31 august 2018, Apple a anuntat ca “un numar foarte mic” de dispozitive iPhone 8 lansate intre septembrie 2017 si martie 2018, contin un defect de fabricare in tabloul logic. Aceasta eroare a afectat modelele vandute in Australia, China, Hong Kong, India, Japonia, Macau, Noua Zeelanda si Statele Unite. La dispozitivele vizate pot aparea reboot-uri neasteptate, un ecran blocat sau care nu raspunde, sau care nu se vor putea deschide. Utilizatorii cu un dispozitiv afectat, determinat de numarul de serie, pot avea telefonul inlocuit gratuit de catre Apple. Aceasta problema tehnica nu vizeaza si iPhone 8 Plus.

 

Vanzari

iPhone 8 a fost eclipsat la capitolul vanzari de catre iPhone X inca dinaintea lansarii oficiale a celor doua dispozitive, astfel ca, in timp ce numarul exact de vanzari de tip pre-order nu este mentionat exact, studiile de marketing arata ca acestea sunt cu 78% mai mici decat cele inregistrate de iPhone 7 in semptembrie 2016. In ciuda acestui lucru, iPhone 8 a ramas unul dintre cele mai populare telefoane pe piata; astfel, in primul trimestru al anului 2018, iPhone 8 a inregistrat de la lansarea acestuia 16.5 milioane de vanzari: 8.5 milioane pentru iPhone 8 si 6.3 milioane pentru iPhone 8 Plus. Intr-un sondaj realizat de Statistica, iPhone 8 ocupa locul 2 intr-un  intr-un top 10 al celor mai bine vandute dispozitive mobile ale trimestrului, devansand astfel modele precum Samsung Galaxy S9 Plus, Huawei P20 Pro, Google Pixel 2 XL, LG G7 ThinQ, One Plus, considerate a rivaliza ca performanta cu iPhone X pentru titlul de cel mai bun smartphone al anului 2017. iPhone 8 Plus se afla pe locul 4 in acest top, inregistrand mai multe vanzari ca Samsung Galaxy S9 Plus (7.4 milioane), Samsung Galaxy On5 (7.2 milioane), Samsung Galaxy S9 (7.2 milioane).

Articole recomandate

Vezi galeria de produse



SOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro