Inlocuire display iPhone 7, 7 Plus

 

iPhone 7
Inlocuire sticla: 200 RON
Display compatibil: 200 RON
Display Original Refurbished: 300 RON

iPhone 7 Plus
Inlocuire sticla: 250 RON
Display compatibil: 250 RON
Display Original Refurbished: 350 RON

 

*Display Original Refurbished = Un display Original la care a fost inlocuita Sticla. Exista posibilitatea ca display-ul sa aibe urme mici de uzura (ex, zgarieturi minore pe display, care se vad prin sticla), dar ca si functionalitate si culori este exact ca un display ORIGINAL

* Aceste preturi pot varia. Sunati pentru un pret exact!

Sunați înainte pentru verificarea stocului!



SERVICE GSM

Service & Accesorii GSM

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Inlocuim si sticla

Inlocuire display iPhone 7, 7 Plus

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt smartphone-uri dezvoltate de Apple Inc. si fac parte din a 10-a generatie de telefoane iPhone. Au fost anuntate pe 7 septembrie 2016 si lansarea propriu zisa s-a facut pe 16 septembrie 2016 de CEO-ul Apple, Tim Cook. Au fost lansate aproximativ la un an fata de predecesoarele lor: iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ca noile device-uri flagship din seria iPhone.

Hardware

Designul este similar cu cel al iPhone-ului 6S, dar introduce optiuni noi de culoare, rezistenta la apa si praf, un buton nou de home capacitiv si inlatura jack-ul de 3.5mm. Hardware-ul este upgradat si el cu un procesor quad-core cu performata de sistem si grafica ridicata, o camera frontala de 12 MP cu stabilizare optica si aditional pe iPhone 7 Plus o lentila telefoto cu capabilitati de zoom imbunatatite.

Jack-ul de 3.5mm a fost inlocuit cu un al doilea grilaj de speaker, care serveste ca aerisire pentru barometrul intern. Pachetul contine si un adaptor de la formatul Apple numit Lightning catre jack-ul de 3.5mm. Adaptorul este compatibil cu alte device-uri ce ruleaza iOS 10 sau mai nou: modele iPhone, iPad si iPod Touch. Adaptorul poate fi achizitionat si separat, si in ziua de azi.

Utilizeaza procesorul Apple A10 Fusion pe 64 de biti, care este compus din doua nuclee cu consum de energie redusa si doua nuclee cu consum de energie ridicata si legate intr-un sistem in care nu sunt folosite mai mult de 2 nuclee in nici un moment. Acest chip vine si cu un procesor grafic hexa-core, care conform producatorului este capabil de gaming la nivel de consola. Este de 2 ori mai rapid decat procesorul de la iPhone 6.

Dispozitivul este disponibil in doua dimensiuni: 4.7 inch si o versiune Plus cu ecranul de 5.5 inch. Display-urile sunt fabricate cu dimensiuni si rezolutii identice cu iPhone 6S, dar cu o gama mai larga de culori si cu o luminozitate mai ridicata. Telefoanele au si cu un nou sistem de difuzoare stereo si are o putere acustica de 2 ori mai mare decat iPhone 6.

Ambele contin o noua iteratie a procesorului de miscare Apple, M10. Spre deosebire de modelele precedente spatiul de stocare pentru iPhone 7 incepe de la 32GB si este disponibil pana la dimensiuni de 256GB. Dimensiunea memoriei RAM este de 3GB pentru iPhone 7 Plus (cea mai mare cantitate oferita de orice iPhone pana la acel moment) si de 2GB pentru iPhone 7 cu ecran de 4.7 inchi.

 

Detalii tehnice

Frecvente retea:

2G: 850 / 900 / 1800 / 1900
3G: 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100
4G: 700 / 800 / 850 / 900 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600

Tip display: IPS LCD, Retina HD display
Rezolutie: 1334 x 750
Functii: Retina display, Multi-touch, Shatter proof, 3D Touch
GPRS: Da

Tehnologie Bluetooth: v4.2
Tehnologie Wirless: 802.11 a/b/g/n/ac
Port: Conector lightning
Rezolutie camera: 12MP
Blit integrat: Quad LED
Rezolutie video: 4K (3840 x 2160) @30fps
Camera secundara: 7MP

Caracteristici foto/video:

Detectarea fetei, Geotagging, Auto Focus, Sapphire Crystal Lens, Auto HDR, Panorama Burst Mode, Timer mode, Stabilizare optica a imaginii (OIS), Senzor backside illumination, Filtru Hybrid IR, Live photos, Control expunere, Stabilizare automata a imagini

Durata convorbire 3G: 14 ore
Durata in regim de asteptare: pana la 240 ore
Capacitate baterie (mAh): 1960 Tip baterie Li-Ion

FM Radio: Da
Redare video: Da
Redare audio: AAC (8 - 320 Kbps), Protected AAC (iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 - 320 Kbps), MP3 VBR, Audible, Apple Lossless, AIFF, WAV

Senzori: Senzori Barometru, Senzor de lumina ambientala, Senzor de proximitate, Accelerometer Giroscop

Tehnologii: Siri AirPlay, Fingerprint sensor, Apple Pay (Visa, MasterCard, Amex), CarPlay, AirDrop, iTunes

 

Receptia telefonului

Receptia telefonului de catre public este una mixta. In acel moment Samsung Galaxy S7 avea o durata a bateriei mai ridicata, era rezistenta la apa si a pastrat jack-ul de 3.5mm. Desi camera de la iPhone 7 a fost imbunatatita tot nu reusea sa ajunga din urma alte telefoane de la acel moment, cum ari fi Samsung Galaxy S7 sau Nexus 6P. Apple a reusit sa imbunatateasca luminozitatea si culoarea LCD-ului cu care a lansat iPhone 7, desi tehnologia LCD devenise invechita inca de pe vremea aceea, fata de cea a rivalilor care migrasera catre ecrane mai bune: 1080p sau chiar 2K.

Designul extern a fost critical, deoarece iPhone 7 refoloseste designul versiunii precedente, care incepuse sa fie invechit in ochii utilizatorilor. Din cauza carcasei marite era vazut ca un telefon prea mare pentru un display de 5.5 inchi.

Totusi fanii Apple au apreciat ca iPhone 7 Plus (de dimensiunea unui phablet) este mai bun decat fratele sau mai mic, din cauza duratei mai lungi de viata a bateriei si a performantei camerei de tip dual, care a resimtit imbunatatiri vizibile de la un model la altul. Pentru unii inlaturarea mufei jack de 3.5mm a fost frustranta, dar a fost considerata ca fiind un pas inainte in industria telefoanelor mobile.


Renuntarea la mufa Jack de 3.5mm

Critica asupra iPhone 7 s-a invartit in jurul inlaturarii mufei jack de 3.5mm, care era un standard la toate telefoanele si dispozitivele audio pana in acel moment. Un alt impediment a fost ca nu era posibila folosirea castilor cu fir cu adaptorul inclus si incarcarea dispozitivului in acelasi timp.

Multi au considerat ca inlaturarea portului este o miscare ostila impotriva utilizatorilor, ca tehnologia audio wirless era imatura la cel moment (din cauza ca tehnologia Bluetooth audio era inferioara) si calitatea tehnologiei Apple, numita Lightning, era inca sub semnul intrebarii.

Ingrijorarea provenea din faptul ca noua tehnologie Apple va creste pretul castilor din cauza ca milioane de companii producatoare vor fi nevoie sa plateasca licenta pentru tehnologia Lightning si astfel, indirect, va creste si pretul castilor.

 

Probleme tehnice

Unii utilizatori au raportat ca dispozitivul producea sunete ciudate in momentul in care dispozitivele erau folosite intens. Sunetele au fost descrise fiind: bazait si vibratii usoare, provenind din partea de spate a telefonului. Se speculeaza ca noul procesor Fusion A10 ar fi sursa problemei. Aceasta problema este cunoscuta in spatiul online si sub numele de Hissgate.

The Guardian a raportat in Octombrie 2016 ca telefonul iPhone 7 cu capacitate de stocare de 32Gb este semnificativ mai incet decat modelele cu 128 GB sau 256 GB spatiu de stocare. In aceasi luna testele de la Cellular Insights au dovedit ca modelele A1660 si A1661 cu modem-uri Qualcomm aveau o viteza semnificativ mai mare decat modelele A1778 si A1784 de la Intel. Investigarile au aratat ca abilitatea Qualcom de a folosi Ultra HD Voice a fost dezactivata.

Intr-o maniera asemanatoare cu Samsung Galaxy Note 7, au fost identificate incidente in care dispozitive iPhone 7 au explodat sau au scos fum. In septembrie 2016, confirm rapoartelor, un dispozitiv a explodat in timp ce proprietarul era in miscare, in timp ce alt dispozitiv a avut o problema tehnica care a cauzat ca bateria sa explodeze. Au mai existat rapoarte confirm carora cateva dispozitive au scos fum ori s-au topit pe alocuri.

Inlocuirea butonului de home: in iPhone 7 s-a adaugat o blocare software care nu permite persoanelor fizica sa inlocuiasca butonul cu unul propriu si sa fie nevoite sa se adreseze unui service Apple autorizat.


Vanzari

Apple, in mod intentionat, a limitat numarul vanzarilor de tip pre-oder, specificand ca acestea nu mai reprezinta o metrica importanta pentru invesitorii lor sau pentru cumparatori. Fara a specifica numarul unitatilor vandure, compania T-Mobile din Statele Unite a precizat ca vanzarile de iPhone 7 au batut recordul companiei chiar din prima zi de vanzari. Dupa o saptamana, acelasi operator, T-Mobile US, a precizat ca iPhone 7 a fost cea mai mare lansare de iPhone pana in perioada aceea, cu vanzari de 4 ori mai mari decat urmatorul iPhone (pe lista descrescatoare a vanzarilor). Cu 2 zile inainte de lansare Apple a anuntat ca din cauza cererii mari a vandut toate unitatile de culoarea ‘jet black’ si toate dispozitivele iPhone 7 Plus (indiferent de culoare). Aceste vanzari accelerate au cauzat probleme clientilor din programul iPhone Upgrade care nu au putut rezerva telefoane noi. Dupa plangerile clientilor si dupa ce s-a pornit o actiune in instanta impotriva companiei, Apple a facut modificari in asa fel incat acestia sa isi primeasca telefoanele cat mai curand posibil. In Mai 2017, Strategy Analytics a anuntat ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost cele mai vandute smartphone-uri din primul sfert al anului 2017 cu un numar al vanzarilor de 21.5 milioane pentru iPhone 7 si 17.4 milioane pentru iPhone 7 Plus.

Articole recomandate

Vezi galeria de produse



SOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro